Profiel nr. 101566

Buurtwinkel met handelspand & appartement

09/06/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Vlaanderen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

OMSCHRIJVING EN ACTIVITEIT  In deze buurtwinkel wordt een assortiment aangeboden van vers brood & patisserie, belegde broodjes, kaas, charcuterie, verse groenten en een variatie aan droge voeding en dranken. De huidige eigenares baat deze zaak reeds uit sinds 2002 en kent een grote bekendheid in de gemeente, waar ze eigenlijk geen concurrentie kent. Op deze manier kan gerekend worden op een vast en trouw cliënteel.


Onderscheidend vermogen

HANDELSPAND  De activiteit wordt uitgebaat in een handelspand met een straatbreedte van ca 20 meter dat eigendom is. Dit pand bestaat uit een gelijkvloers waarin de activiteit wordt uitgebaat in een ruime winkel van ca 35 m² die nog kan uitgebreid worden.  De winkel is volledig ingericht met koeltogen & airco en is volledig gerenoveerd in juli 2010. De bovenverdieping bestaat uit een losstaand appartement met living + keuken, badkamer, WC, 1 slaapkamer + berging.   Dit appartement wordt momenteel tijdelijk verhuurd.  Het werd gerenoveerd in 2005. Een kandidaat-koper kan het gebouw blijvend gebruiken als handelspand, maar er kan eveneens geopteerd worden om het gebouw om te vormen tot een woning. Het gebouw is gelegen vlak in het centrum en aan de kerk. Meer dan voldoende (gratis) parkeerruimte is een extra troef.


Overig

OVER TE NEMEN  Er wordt de kandidaat-koper de mogelijkheid geboden om het volledige handelsfonds van deze buurtwinkel aan te kopen, omvattende de volledige goodwill + alle aanwezige materialen en inrichting van de winkel. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om het handelspand aan te kopen. De zaak is instapklaar met een lage instapdrempel. Alle verdere informatie kan bekomen worden na reactie op dit profiel.


Buurtwinkel met handelspand & appartement
Regio
Oost-Vlaanderen
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.