De onderneming is gespecialiseerd in het bereiden en leveren van warme maaltijden en bereidingen, zoals bijvoorbeeld spaghettisaus, vol-au-vent of stoofvlees, voor scholen, rusthuizen, beschermde werkplaatsen, bedrijven en particulieren. Scholen zijn ongeveer goed voor 50% van de totale omzet, rusthuizen en werkplaatsen 45% en particulieren 5%.
De klanten zijn verspreid over de provincie Vlaams-Brant.
De onderneming heeft doorheen de jaren een zeer goede reputatie opgebouwd dankzij haar flexibele service en verse bereidingen.
De onderneming is eigenaar van een industrieel bedrijfsgebouw met perceel oppervlakte van ongeveer 2.500 m2, onafhankelijk gewaardeerd door een expertisebureau op een marktwaarde van 620.000 euro.
De onderneming wordt ter overname aangeboden omdat de huidige eigenaar, na 15 jaar de zaak te hebben gerund, graag een andere activiteit wenst uit te oefenen. De eigenaar is zeker bereid om een bepaalde periode (1 tot 2 jaar) mee te werken met de overnemer indien gewenst.