Profiel nr. 102434

Goed draaiende en goed gelegen privé sauna

13/01/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Ook interessant voor

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Fitnesscentrum, sauna, solarium

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Verkoop van de BVBA met alles erop en eraan, onroerend goed, klantenbestand, uitrusting en als extra gratis technische ondersteuning de eerste maanden, eveneens alle tips en tricks om het zo rendabel mogelijk te houden. Het bedrijf bestaat nu 10 jaar in de huidige vorm maar om gezondheidsredenen moet ik er helaas toch stilaan afscheid van nemen. 


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is een privé sauna met een groot klantenbestand gaande van koppels tot grotere groepen.  Momenteel is er geen personeel ingeschreven maar afhankelijk de ideeën kan je er gemakkelijk 3 tot 4 personen tewerkstellen. 


Onderscheidend vermogen

Er zit nog een groot potentieel aan groei in, zelf maak ik geen reclame en hou de bezettingsuren onder controle om toch ook wat rust te hebben. Iemand die met 2 of 3 wil werken, kan de klok rond draaien zonder al te veel reclame te maken.


Overig

Na de verkoop kan je rekenen op ondersteuning tot je helemaal weg bent met de systemen en je het op eigen houtje kan runnen. Een heel interessante zaak voor wie de handen uit de mouwen wil steken en wil leren maar natuurlijk ook wat kan investeren. Het ideale moment om te kopen vlak voor de booming business na de lockdown.