laatst bijgewerkt op: 18-06-2019
Societeavendre.be
franchise formules
Altijd Wonen
Altijd Wonen Franchise
Troc.com Benelux nv
Troc.com Benelux nv Gemengde branche
Straetus
Straetus Zakelijke dienstverlening
Pirtek Benelux
Pirtek Benelux Machine-industrie
Uw advertentie hier?

WELKOM OP HET FRANCHISEPLATFORM VAN BEDRIJVENTEKOOP.BE

Bedrijventekoop.be biedt u naast een overzicht van te koop aangeboden en gevraagde bedrijven ook tal van franchisemogelijkheden. Alle aangeboden franchise bedrijven op Bedrijventekoop.be vindt u terug in de rechterkolom hiernaast. Bovendien vindt u hier een overzicht met interessante franchiseformules die op zoek zijn naar gemotiveerde franchisenemers.

Zoekfunctie

Op zoek naar de franchiseformule die het best bij u past? Raadpleeg dan onze database en vind snel en eenvoudig een passend franchisebedrijf. Selecteer hieronder de branche, het soort bedrijf en de regio van uw keuze. Vervolgens krijgt u een duidelijk overzicht van de aangeboden franchiseformules.Franchise, iets voor u?

Als startende ondernemer hebt u de volgende mogelijkheden:

  • een bestaand bedrijf overnemen;
  • een nieuw bedrijf starten;
  • een bedrijf starten binnen een franchiseformule.

Hebt u interesse in het starten van een franchise? Of vraagt u zich af welke ondernemingsvorm het best bij u past: zelfstandig ondernemerschap of franchise? Op de pagina "waarom franchise" vindt u alle voor- en nadelen van franchise. Of neem eens een kijkje op ons blog. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over franchise.

Franchiseplatform